Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : samren

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 13480168583

WhatsApp : +008613480168583

Free call
Επικοινωνήστε

Αυτόματη χώρων στάθμευσης υδραυλική στυλίσκων QR κώδικα ικανότητα φόρτωσης αναγνωστών υψηλή

Ποσότητα παραγγελίας min : 1piece Τιμή : 1-3500usd
Συσκευασία λεπτομέρειες : ΞΎΛΙΝΑ ΠΛΑΊΣΙΟ Χρόνος παράδοσης : 5-8days
Όροι πληρωμής : Western Union, Moneygram, T/T Δυνατότητα προσφοράς : 3000pieces/month
Τόπος καταγωγής: Κίνα Μάρκα: RS Security
Πιστοποίηση: CE SGS Rohs FCC Αριθμό μοντέλου: RS 1005

Λεπτομερής ενημέρωση

Μάρκα: Stainless Steel Bollard ταχύτητα ανύψωσης: 3-6S
Διάμετρος στυλίσκων: 168 ΚΚ, 219 ΚΚ, 273 ΚΚ IP βαθμού: IP68
Δύναμη (W): 2.2KW/3.7KW θερμοκρασία: -25°C~ 75°C
Υψηλό φως:

hydraulic security bollards

,

removable steel bollards

Περιγραφή προϊόντων

Χάλυβα σωλήνων εκτιμημένοι K8 στυλίσκοι Ιρλανδία αύξησης ασφάλειας υδραυλικοί

Η προεξοχή των risinghydraulicautomatic bollardbollards έχει αυξηθεί εντυπωσιακά μέσω της προηγούμενης δεκαετίας ως αποτέλεσμα των υψωμένων εκτιμήσεων για την ασφάλεια. Είναι μια εύκολη, πρακτική, και αξία-αποτελεσματική τεχνική την προστασία περιμέτρου αντι-κριού με έξω να δημιουργήσουν μια ορατή αίσθηση μιας ενισχυμένης αποθήκης. τα risinghydraulicautomatic bollardbollards χρησιμοποιούνται εκτενώς για την πορεία και τη διαχείριση κυκλοφορίας, και στις καθαρώς διακοσμητικές λειτουργίες. Εν τούτοις, τα risinghydraulicautomatic bollardbollards μπορούν να εξυπηρετήσουν πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα πέρα από την ασφάλεια. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για καθαρώς αισθητικούς λόγους, που λειτουργούν ως εξωραϊσμούς των συστατικών. τα risinghydraulicautomatic bollardbollards μπορούν να δημιουργήσουν τα βλέπω? όρια μιας ιδιοκτησίας, ή τις χωριστές περιοχές μέσα στους ιστοχώρους. Θα ελέγξουν τους επισκέπτες και κανονίζονται συχνά για να επιτρέψουν τη για τους πεζούς πρόσβαση σταματώντας την είσοδο των αυτοκινήτων.
Τα μετακινούμενα και εισελκόμενα risinghydraulicautomatic bollardbollards μπορούν να επιτρέψουν τις συνολικά διαφορετικές σειρές του περιορισμού πρόσβασης για αρκετές περιστάσεις. Μας λένε σταθερά όπου και δεν μπορούμε να οδηγήσουμε, να σταθμεύσουμε, ποδήλατο, ή περίπατος, να μας υπερασπίσουμε από το έγκλημα, να υπερασπίσουμε τα αυτοκίνητα και την ιδιοκτησία από τα ατυχήματα, και να προσθέσουμε οι αισθητικές επιλογές στα εξωτερικά οικοδόμησης και τις περιβάλλουσες περιοχές μας. τα risinghydraulicautomatic bollardbollards μπορούν να ενσωματώσουν τις διαφορετικές ικανότητες όπως ο φωτισμός, οι κάμερες ασφάλειας, ο χώρος στάθμευσης ποδηλάτων και ακόμη και να καθίσουν. Τα διακοσμητικά risinghydraulicautomatic bollardbollards γίνονται σε ποικίλα σχέδια που εναρμονίζουν με ποικίλους αρχιτεκτονικούς τύπους. Η επικράτηση της πιό χαρακτηριστικής μορφής στυλίσκου ασφάλειας, ο συγκεκριμένος-γεμισμένος σωλήνας μετάλλων, έχει ενθαρρύνει την κατασκευή των διακοσμητικών risinghydraulicautomatic bollardbollards με σκοπό να ταιριάξουν όπως οι καλύψεις πέρα από τα κοινά μεγέθη σωλήνων μετάλλων, συμπεριλαμβανομένης της ευχαρίστησης του είδους απαιτημένη εκτελούν.

Αυτόματη χώρων στάθμευσης υδραυλική στυλίσκων QR κώδικα ικανότητα φόρτωσης αναγνωστών υψηλή 0

Υδραυλικό σύστημα στυλίσκων
Υδραυλικό σύστημα στυλίσκων - η υδραυλική εθνικών οδών blocker/οδοφραγμάτων ακολουθία χρησιμοποιείται εκτενώς στο σταθμό λογισμικού αυτοκινητόδρομων, σημεία ελέγχου, φυλακές, αερολιμένες, επιχειρήσεις αρχών, πρεσβείες, στρατιωτικός σταθμός βάσης, λιμένες συνήθειας, τράπεζες, βιομηχανικές και οι μεταλλευτικές εταιρείες, οι λιμένες, η αποθήκη εμπορευμάτων, ο χώρος στάθμευσης και όλα τα αιτήματα να ελεγχθεί το αυτοκίνητο απαγορεύουν μέσα έξω τις θέσεις επισκεπτών περιοχών.

Ο ανυψωτικός εξοπλισμός στηλών αποτελείται κυρίως από τρία συστατικά: ο κύλινδρος ανελκυστήρων, υδραυλική μετακίνηση, ηλεκτρικός έλεγχος

1. Ο κύλινδρος ανελκυστήρων:
Η ανυψωτική στήλη αποτελείται κυρίως από την ανύψωση του κυλίνδρου και της βάσης. Η μηχανή είναι κατασκευή χάλυβα, γίνεται το χωρίς συγκόλληση σωλήνα χάλυβα 7 χιλ. πάχους, που ενώνεται στενά από, με την υψηλής αντοχής μεταφέρουσα και αντίσταση συντριβής ο εξωτερικός τοίχος είναι πορφυρό χρώμα προειδοποίησης, που εξοπλίζεται με την κίτρινη αντανακλαστική ζώνη, η νύχτα μπορεί να ανοίξει ευγενούς, εκτίμησης προειδοποίησης των ενσωματωμένων φωτεινών οδηγήσεων απειλή την αυτοκινητική.
Η συσκευή θάβεται μέσα στην πάροδο ή την οριζόμενη θέση της πόρτας, μέσω των οδηγιών του προσωπικού στους περιορισμούς υποχρέωσης.

2. Υδραυλική μετακίνηση:
Η υδραυλική μετακίνηση κυρίως με τη δεξαμενή καυσίμων, τη μηχανή, την αντλία και άλλα στοιχεία, αυτό είναι ένα πλήρες σύνολο πηγής ενέργειας συστημάτων στηλών ανύψωσης, η συσκευή που εγκαθίσταται μέσα στη στήλη ανελκυστήρων, και υποστήριξη χρησιμοποιώντας την ανυψωτική στήλη (μέσω της βαλβίδας ελέγχου για να ποικίλει το ποσοστό ανόδου και πτώσης), ενεργειακή αποτυχία μέσω της εφεδρικής διοικητικής αποκέντρωσης ενεργειακών εγχειριδίων.

3. Ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου:
Αυτόματος ψηφιακός έλεγχος μισός: ο πίνακας ελέγχου, υπο--διοικητικός πίνακας, ανταλλαγή διαρροής, κανένας θόρυβος επαφών που ο υπερβολικός επαφέας ζωής, ακρίβεια αρχίζει το χρονικό σύνολο (κτύπημα αντι-κυλίνδρων σε ισχύ μετά από την εντύπωση της ανυψωμένης ζωής βενζίνης), θα τεθεί ως στόχος να αυξηθεί μηχανικά (συν την αίσθηση της σπείρας από τον πόλο). Αυτόματος ελεγκτής: συμπεριλαμβανομένου του διοικητικού τομέα, του απόμακρου ελέγχου, του χειρωνακτικού κουμπιού, και πολλών άλλων. από τη διαχείριση ευθύνης.

Οφέλη προϊόντων:
1. Γρήγορα επιταχύνετε &down, χαμηλού θορύβου:
Ο χρόνος μέχρι 1,5 ~ 3s ανύψωσης υποστηρίζει και θα είναι διευθετήσιμος, πολύ μεγαλύτερος από τις ίδιες προδιαγραφές των διαφορετικών παραγωγών της στήλης, η οποία είναι εξαιρετικά πολύτιμη. Ως αποτέλεσμα του χρησιμοποιεί την υδραυλική μονάδα κίνησης, κίνηση, μαλακός και ήρεμος.

2. Ευαισθησία ελέγχου
Η χρησιμοποίηση μονάδων ελέγχου πολυ-εκτελεί τον ελεγκτή λογικής, μπορεί καλά να αλλάξει αρκετούς συνολικά διαφορετικούς χρήσιμους τρόπους για να εκπληρώσει το διαφορετικό θέλει των διαφορετικών πελατών μέσα λειτουργεί. Όπως και, είναι τιμή αναφέροντας ότι η μετακίνηση του διευθετήσιμου σχεδίου συγχρονισμού κτυπήματος, ο καταναλωτής μπορεί ελεύθερα να ελέγξει το ύψος των ακίδων, επιτυχώς εκτός από την κατανάλωση ενέργειας.

3. Μοναδική δομή
Το μέρος πυρήνων της υδραυλικής μονάδας και ο μηχανισμός μηχανικής ενέργειας ως ενός κομματιού σχέδιο, το οποίο μπορεί αποτελεσματικά να μεταστρέψει τη μηχανική ζωτικότητα στην υδραυλική μονάδα κίνησης, δράση αποδοτική. Τα υδραυλικά στοιχεία για να επιτύχουν το διακριτικό σχέδιο της πίεσης του ελικοπτέρου, θαυμάσια αποδοτικότητα στον ίδιο τομέα στην κατοικία και θα μπορούσαν στο εξωτερικό να είναι πολύ σπάνια.

4. Ασφαλής και αξιόπιστος
Όταν η περίπτωση των ενεργειακών διακοπών λειτουργίας και άλλων έκτακτων αναγκών, το χέρι μπορεί να είναι μια πτώση έκτακτης ανάγκης, να ανυψώσει τη στήλη να χαμηλώσουν για να ανοίξει το κανάλι, η απελευθέρωση των αυτοκινήτων. Τα υψηλότερα και τμήματα μείωσης του εσωτερικού καθορίζοντας μηχανισμού συνδέονται αντίστοιχα επάνω με τους τρέχοντες αισθητήρες ανίχνευσης και τους ηλεκτρομαγνητικούς αισθητήρες, η πραγματοποίηση κατά συνέπεια του αποδοτικού ορίου της overcurrent ασφάλειας και της δράσης κυλίνδρων της μονάδας ισχύος, και της λειτουργίας είναι σταθερή και αξιόπιστη.

5. Οικονομία
Λόγω του πολύ τρόπου κίνησης μηχανών, της περιβαλλοντικών ασφάλειας και της ενέργειάς τους - αποταμίευση, μικρή κατανάλωση, αμοιβή αποτυχίας μείωσης, μακρύτερη ζωή, που χαμηλώνει τις τιμές συντήρησης. Όπως και, η χρήση του μη συμβατικού σχεδίου μηχανισμών οδήγησης, οργάνωση και συντήρηση, ευκολότερος και γρήγορος.

Εάν ο ανωτέρω οδικός στυλίσκος δεν θα κάλυπτε τι θέλετε, είναι στην ελευθερία να κοιταχτεί βιαστικά το catology μας για τις διαφορετικές ιδέες προϊόντων που παρέχουν τις μοντέρνες, επαναστατικές υπερασπίσεις. Εάν το ανωτέρω ηλεκτρικό εμπόδιο δεν θα κάλυπτε τι χρειάζεστε, είναι στην ελευθερία να κοιταχτεί βιαστικά το catology μας για τις διαφορετικές έννοιες εμπορευμάτων που παρέχουν τις σύγχρονες, καινοτόμες υπερασπίσεις.

Είναι οι πλήρεις πληροφορίες βιομηχανίας και η τελική πλατφόρμα πρόσβασής σας για τα εμπορεύματα ασφάλειας, μαζί με αλλά μην περιορισμένος στο χαμηλότερο κόστος το βιομηχανικό στυλίσκο, στυλίσκος οδών έκπτωσης, στυλίσκος ασφάλειας. Είναι ο πλήρης οδηγός βιομηχανίας και η τελική πλατφόρμα πρόσβασής σας για τα εμπορεύματα ασφάλειας, μαζί με αλλά μην περιορισμένος στο φτηνό θαλάσσιο υλικό, στυλίσκος χώρων στάθμευσης έκπτωσης, οδική ασφάλεια.

 

Όνομα προϊόντων Στυλίσκοι αύξησης, στυλίσκοι χάλυβα
Ψεύτικο όνομα Βαρέων καθηκόντων στυλίσκοι, χειρωνακτικοί στυλίσκοι αύξησης
Πρότυπο RS 1001
Λειτουργία Παρεμπόδιση, προειδοποίηση, όμορφη
Όρθια θέση Dia 168mm
Υλικά στυλίσκων SUS 304
Πυκνά της στήλης 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 15mm, 30mm (οπτικά)
Προστατεύστε το επίπεδο IP68
Εναντίον της σύγκρουσης δείκτης Δύναμη 15kj αντίκτυπου
Θέση Για τους πεζούς φράκτης
Μετα σταθεροποίηση Μπουλόνια επέκτασης
Χρόνος ανύψωσης/χρόνος λήξης της προθεσμίας υποβολής 1.5~3s (μπορεί να είναι διευθετήσιμος)
Τηλεχειρισμός Ο έλεγχος του /Remote ελέγχου γραμμών ή συνδέει με άλλο εξοπλισμό
Απόσταση τηλεχειρισμού Τηλεχειρισμός ή συνδεμένος με καλώδιο έλεγχος (<100m>
Βαθμός διαστρέβλωσης Εύκαμπτο εμπόδιο
Τρέχοντας φωνή Προαιρετικός
Θερμοκρασία -35 βαθμός-75 βαθμός (κατάλληλος)
Τάση AC220V 50Hz που ενσωματώνεται
Αυξημένο ύψος 600/800/1000mm/Custom διαθέσιμος
Χρήση Δρόμος, εμπόδιο κυκλοφορίας

Σταθερές πληροφορίες
RS η Co. ασφάλειας, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής εξοπλισμού ανιχνευτών ασφάλειας, ειδικεύτηκε την ανάπτυξη και την έρευνα στον υδραυλικό στυλίσκο, οδικό blocker, την πύλη περιστροφικών πυλών, την πύλη εμποδίων, το έλεγχο προσπέλασης, τη λεπτή περιστροφική πύλη, το δολοφόνο ελαστικών αυτοκινήτου και τις σχετικές υπηρεσίες ασφάλειας.

Η σύνοψή μας

Εμμένουμε πάντα σε πελάτης-κεντρικό, τις αρχές της τιμιότητας και της εμπιστοσύνης, είμαστε δεσμευμένοι στις προσπάθειες να βελτιωθούμε και συνεχής καινοτομήστε η ευθύνη του.

Η τεχνολογία μας
Είμαστε κύριοι όλων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας το (IPR) στις βασικές τεχνολογίες της, και έχουμε μια ομάδα μηχανικών εμπειρίας με τις ανώτερες υδραυλικές εξαγωγές στυλίσκων, σήμα και φανταζόμαστε τον ειδικό, την άριστους τεχνική υποστήριξη και τους μηχανικούς συντήρησης.

 

Η υπηρεσία μας
Αυστηρά σύμφωνα με τις απαιτήσεις ποιοτικών προτύπων ISO9001 από την έρευνα παραγωγής, κατασκευή, που εμπορεύεται μετά από τις υπηρεσίες, καθιερώσαμε ένα πλήρες σύστημα ποιοτικών διαχείρισης και διαβεβαίωσης. Επίσης λαμβάνουμε τα αποτελεσματικά μέτρα διοικητικής προστασίας μάρκετινγκ για να ελέγξουμε το qulity προϊόντων, αποδοτικότητα εργασίας και οι τοποθετήσεις υπηρεσιών, για να εξασφαλίσουν όλους πελάτες μας έχουν τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα και τις καλύτερες υπηρεσίες μας.

Ναυτιλία

1. FedEx/DHL UPS TNT για τα δείγματα, από σπίτι σε σπίτι

2. Αεροπορικώς ή θαλασσίως για τα αγαθά batch, για FCL Ή LCL Λήψη λιμένων αερολιμένων

3. Πελάτες που διευκρινίζουν τις αποστολείς φορτίου ή τις διαπραγματεύσιμες μεθόδους ναυτιλίας!

4. Χρόνος παράδοσης: 3-7 ημέρες για τα δείγματα 7-30 ημέρες για τα αγαθά batch.

Όροι πληρωμής

1. T/T, L/C, Western Union, MoneyGram 30% καταθέσεις 70% ισορροπία πριν από την παράδοση ή ενάντια στο αντίγραφο του BL.

Είναι οι ολόκληρες επιχειρησιακές πληροφορίες και η τελική πλατφόρμα πρόσβασής σας για τα εμπορεύματα ασφάλειας, μαζί με αλλά μην περιορισμένος στη φτηνή ασφάλεια εθνικών οδών, εμπόδιο εθνικών οδών χαμηλότερου κόστους, διαχείριση εισόδων. Εάν ο ανωτέρω στυλίσκος αύξησης δεν καλύπτει τι θέλετε, είναι ευτυχής να κοιτάξει βιαστικά το catology μας για τις διαφορετικές έννοιες προϊόντων που παρέχουν τις μοντέρνες, επαναστατικές υπερασπίσεις.

Οι κατασκευαστές & οι προμηθευτές στυλίσκων οδών μας, οι χονδρέμποροι ασφάλειας εθνικών οδών και τα εργοστάσια οδικών στυλίσκων παρέχουν τα αξιόπιστα εμπορεύματα ασφαλείας σε επιθετική τιμή. Οι παραγωγοί & οι προμηθευτές στυλίσκων ασφάλειάς μας, οι χονδρέμποροι ασφάλειας εθνικών οδών και τα εργοστάσια στυλίσκων ασφάλειας παρέχουν την αξιόπιστη ασφάλεια και τα προϊόντα ασφάλειας σε ανταγωνιστική τιμή.

Είναι ο πλήρης εμπορικός οδηγός και η τελευταία πλατφόρμα πρόσβασής σας για τα προϊόντα ασφάλειας, που περιλαμβάνουν αλλά που δεν περιορίζονται στο φτηνό εμπόδιο χώρων στάθμευσης, εμπόδιο έκπτωσης, οδικό εμπόδιο. Οι ηλεκτρικοί παραγωγοί & οι προμηθευτές εμποδίων μας, οι σταθμεύοντας χονδρέμποροι εμποδίων και τα ηλεκτρικά εργοστάσια εμποδίων παρέχουν τα αξιόπιστα προϊόντα ασφαλείας σε ανταγωνιστική τιμή.

FAQ

Q1. Ποιες είναι οι φράσεις πληρωμής σας;
Α: T/T 30% ως κατάθεση, και 70% πριν από την παράδοση. Θα σας παρουσιάσουμε οι φωτογραφίες των εμπορευμάτων και των συσκευασιών νωρίτερα από πληρώνετε steadiness.

Q2. Ποιοι είναι οι όροι παράδοσής σας;
Α: EXW, ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CFR, CIF, DDU.

Q3. Πόσο περίπου ο χρόνος παράδοσής σας;
Α: Γενικά, πρέπει να πάρει 5 έως 7 ημέρες μετά από να λάβει την αμοιβή προόδου σας. Ο ακριβής χρόνος ανεφοδιασμού θα εξαρτηθεί από τις συσκευές και το ποσό διαταγής σας.

Q4. Είστε ικανοί να παραγάγετε σύμφωνα με τα δείγματα;
Α: Ναι, θα παραγάγουμε από τα δείγματα ή τα τεχνικά σχέδιά σας. Θα χτίσουμε τις φόρμες και τα κοu'φώματα.

Q5. Ποια είναι η κάλυψη δειγμάτων σας;
Α: Θα παράσχουμε το σχέδιο εάν να έχετε τώρα τα έτοιμα στοιχεία στο απόθεμα, αλλά οι πελάτες πρέπει να καταβάλουν την τιμή σχεδίων και την αξία αγγελιαφόρων.

Q6. Ελέγχετε όλα τα στοιχεία σας νωρίτερα από τον ανεφοδιασμό;
Α: Βέβαιοι, τώρα έχουμε 100% να ρίξει μια ματιά νωρίτερα από τον ανεφοδιασμό

Q7: Πώς κάνετε την επιχείρησή μας τη μακροπρόθεσμη και καλή σχέση;
Α: 1. Κρατάμε την καλή ποιότητα και την επιθετική αξία για να εξασφαλίσουμε το κέρδος πελατών μας
2. Σεβόμαστε κάθε πελάτη ως φίλο μας και κάνουμε ειλικρινά επιχειρήσεις και κάνουμε τους συνεταίρους με τους, ανεξάρτητα από όπου προέρχονται από.

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales@szrssecurity.com
+008613480168583
rshanbin2008