Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : samren

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 13480168583

WhatsApp : +008613480168583

Free call
Επικοινωνήστε

IP68 υδραυλικοί στυλίσκοι αύξησης, φωτισμένος αυτόματος στυλίσκος Systemsr με τη σειρήνα

Ποσότητα παραγγελίας min : 1piece Τιμή : 1-3500usd
Συσκευασία λεπτομέρειες : ΞΎΛΙΝΑ ΠΛΑΊΣΙΟ Χρόνος παράδοσης : 5-8days
Όροι πληρωμής : Western Union, Moneygram, T/T Δυνατότητα προσφοράς : 3000pieces/month
Τόπος καταγωγής: Κίνα Μάρκα: RS Security
Πιστοποίηση: CE SGS Rohs FCC Αριθμό μοντέλου: RS 1005-1

Λεπτομερής ενημέρωση

Μάρκα: Stainless Steel Bollard ταχύτητα ανύψωσης: 3-6S
Διάμετρος στυλίσκων: 168 ΚΚ, 219 ΚΚ, 273 ΚΚ IP βαθμού: IP68
Δύναμη (W): 2.2KW/3.7KW θερμοκρασία: -25°C~ 75°C
Υψηλό φως:

hydraulic security bollards

,

removable steel bollards

Περιγραφή προϊόντων

K12 εκτίμησε το βαρέων καθηκόντων υδραυλικό στυλίσκο αύξησης κυκλοφορίας με το λογισμικό για την πρόσβαση

Αυτόματος εισελκόμενος στυλίσκος αύξησης χώρων στάθμευσης υδραυλικός ή ηλεκτρικός για το ξενοδοχείο, λεωφόρος αγοράς
Οι στυλίσκοι που σχεδιάζονται για τον έλεγχο της εισόδου δύναμης αυτοκινήτων σε λεπτό areas.it έχουν την υψηλότερες δυνατότητα πραγματοποίησης, την αξιοπιστία και την ασφάλεια. Η πολυ διαμόρφωση πρόβλεψε τις διάφορες αποφάσεις πελατών.
οι υδραυλικοί στυλίσκοι θα μπορούσαν να αφορούν με το οδικό εμπόδιο, το ευφυή σύστημα χρέωσης και τα προγράμματα χρονικής συμμετοχής. Για να πραγματοποιήσουν τις τέλειες μεθόδους διοικητικής διοίκησης εισόδων.
Ο στυλίσκος και τα εργαλεία εμποδίων πάρκων διαφορετικών και για τη διαχείριση συνδέσμων, μπορούν επίσης να αναμιχθούν με το διαφορετικό εργαλείο ελέγχου εισόδων για να επιτύχουν την υδραυλική διαχείριση. Στην περίπτωση της ενεργειακής αποτυχίας ή της αποτυχίας στυλίσκων, εάν ο στυλίσκος μέσα στο αυξανόμενο κράτος, η ανάγκη να πέσει, εσείς θα είναι σε θέση να ενεργοποιήσει με το χέρι τη στήλη αύξησης πίσω στη θέση κατώτατου βαθμού, ώστε να επιτραπεί η μετάβαση των οχημάτων.
Το σύστημα χρησιμοποιείται μέσω των ραδιο συσκευών αποστολής σημάτων. Το αυτοκίνητο ακολουθείται μέσω των στυλίσκων χρησιμοποιώντας τους βρόχους επαγωγής και τον προγραμματίσημο ελεγκτή λογικής μας. Το σύστημα στυλίσκων έχει ΚΟΚΚΙΝΟ και οι δείκτες των ΑΠΕΙΡΩΝ οδηγήσεων που δείχνουν στη κινητήρια δύναμη ότι είναι στο χρηματοκιβώτιο πηγαίνουν από το σύστημα. Η είσοδος και η ασφάλεια υποβάλλουν 16 μονάδες τεχνικών στυλίσκων RS 1001 των αυτοματοποιημένων για να ρυθμιστεί η είσοδος οχημάτων για τους κατοίκους στη βελτίωση νίκης βραβείων, πάρκο δοχείων καπνοδόχων από τον παφλασμό πόλεων.
Από τη διαχείριση επισκεπτών στις περιορισμένες διαβάσεις εισόδων, αυτός ο στυλίσκος είναι η σαφής επιλογή για την ευκολία - - χρήση και οικονομική, συντήρηση-ελεύθερη λειτουργία. Οι ανελκυστήρες στυλίσκων εύκολα και κλειδαριές στη θέση και απλά όπως εύκολα μπορεί να αποσυθεί για τη για τους πεζούς ασφάλεια. Κάθε εισελκόμενος στυλίσκος μπορεί να ενσωματωθεί στο σκυρόδεμα για τις απλές και ασφαλείς εγκαταστάσεις. Το σαφές και ευπροσάρμοστο σχέδιο βλέπει ιδιαίτερα με τη σταθερή αισθητική εκείνο το μαγιό οποιοδήποτε μοντέρνο κατασκευή ή τοπίο.

 

Όνομα προϊόντων Στυλίσκος αύξησης, τηλεσκοπικοί στυλίσκοι
Αλλιώς Αντι τρομοκρατικός στυλίσκος, τροφοδοτημένος στυλίσκος αύξησης
Πρότυπο RS 1001
Λειτουργία Χωρισμός, παρεμπόδιση, προειδοποίηση
Όρθια θέση 168mm, 219mm, 219275mm, συνήθεια διαθέσιμη
Υλικά SUS 304
Τοίχος Thicness στυλίσκων 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 15mm, 30mm (οπτικά)
Προστατεύστε το επίπεδο Η IP 68, διπλασιάζεται σφραγισμένος
Αντι πρότυπα αντίκτυπου 20000Joule
Θέση Κεντρικό εμπόδιο απομόνωσης
Μετα σταθεροποίηση Μπουλόνια επέκτασης
Ανοίγοντας χρόνος/χρόνος λήξης της προθεσμίας υποβολής 1.5~3s (μπορεί να είναι διευθετήσιμος)
Τηλεχειρισμός Τηλεχειρισμός ή συνδεμένος με καλώδιο έλεγχος (<100m>
Απόσταση τηλεχειρισμού Τηλεχειρισμός ή συνδεμένος με καλώδιο έλεγχος (<100m>
Βαθμός διαστρέβλωσης Άκαμπτο εμπόδιο
Τρέχοντας φωνή <>
Λειτουργούσα θερμοκρασία -35 βαθμός-75 βαθμός (κατάλληλος)
Τάση AC220V 50Hz που ενσωματώνεται
Ύψος λεπίδων 600mm
Εφαρμογή Χώρος στάθμευσης, οδική ασφάλεια

Αυτοματοποιημένοι υδραυλικοί στυλίσκοι: Παραδοσιακά ένα σύστημα του /set 3 στυλίσκων απαιτείται για να εξασφαλίσει ένα πλάτος εισόδων 12 - 16 ευπροσάρμοστων διαμορφώσεων πόδ. μπορεί να βρεθεί από RS τη Co. ασφάλειας, ΕΠΕ μηχανικοί. Σωστά διατηρημένη, η Co. ασφάλειας RS, ΕΠΕ υδραυλικοί στυλίσκοι μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνεχώς για τους μέγιστους διοικητικούς όρους πρόσβασης που απαιτούν την επέκταση του συστήματος μετά από κάθε αυτοκινητική είσοδο ή έξοδο. Εισελκόμενοι στυλίσκοι εγχειριδίων: RS η Co. ασφάλειας, ΕΠΕ μπορεί να παρουσιάσει τις λειτουργούσες μεθόδους βασισμένες συνήθως στο παρελθόν αναγκών των αγοραστών αυτή των προτύπων.
Το υδραυλικό σύστημα στυλίσκων ο αυτοματοποιημένος στυλίσκος είναι ένα ηλεκτρικός-υδραυλικός-μηχανικά χρησιμοποιημένο εισελκόμενο σύστημα στυλίσκων. Το σύστημα μπορεί σύντομα και απλά να χρησιμοποιηθεί. Είναι αρμόζον για τα aplications ελέγχου κάθε ασφάλειας και εισόδων.
Οι αυτοματοποιημένοι στυλίσκοι αύξησης είναι ένα ηλεκτρικός-υδραυλικός-μηχανικά χρησιμοποιημένο εισελκόμενο σύστημα στυλίσκων. Το σύστημα σύντομα και εύκολα να χρησιμοποιηθεί. Είναι αρμόζον και για τις εφαρμογές ασφάλειας και ελέγχου προσπέλασης. Το σύστημα σχεδιάζεται για να παραδώσει τις επιθυμητές περιβαλλοντικές και αισθητικές αυξήσεις στην ασφάλεια περιμέτρου, που εξασφαλίζει την πρόσβαση περιμέτρου.
Κατασκευαστής των αυτοματοποιημένων υδραυλικών στυλίσκων αύξησης - αυτόματοι υδραυλικοί στυλίσκοι αύξησης, υδραυλικός στυλίσκος, στυλίσκος αύξησης και υδραυλικός στυλίσκος αύξησης που προσφέρονται από RS τη Co. ασφάλειας, ΕΠΕ, Shenzhen, Κίνα.
Εξασφαλίστε: Ενσωματωμένος υδραυλικός συσσωρευτής που επιτρέπει, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και με μια συγκεκριμένη εντολή, να ανυψώσει το στυλίσκο αμέσως και το ενσωματωμένο παρόν ανταλλαγής πίεσης περισσότερη ασφάλεια με τη μείωση κάτω από την ανίχνευση στυλίσκων οποιουδήποτε αντικειμένου σε όλη τη μετακίνηση.

Οι αυτοματοποιημένοι παραγωγοί & οι προμηθευτές εμποδίων μας, οι χονδρέμποροι εμποδίων επισκεπτών και τα αυτοματοποιημένα εργοστάσια εμποδίων παρέχουν την αξιόπιστη ασφάλεια και τα εμπορεύματα ασφάλειας σε ανταγωνιστική τιμή. Είναι οι πλήρεις πληροφορίες βιομηχανίας και η τελική πλατφόρμα πρόσβασής σας για τα προϊόντα ασφάλειας, μαζί με εντούτοις μην περιορισμένος στους χαμηλού κόστους επισκέπτες περιοχών την ασφάλεια, εμπόδιο κυκλοφορίας χαμηλότερου κόστους, στυλίσκος χάλυβα χρωμίου.

Οι εισελκόμενοι κατασκευαστές & οι προμηθευτές στυλίσκων μας, οι χονδρέμποροι εμποδίων επισκεπτών και τα εισελκόμενα εργοστάσια στυλίσκων προσφέρουν τα αξιόπιστα προϊόντα ασφαλείας στην ανταγωνιστική αξία. Εάν η ανωτέρω ασφάλεια οδοστρωμάτων δεν καλύπτει τι χρειάζεστε, είναι ευτυχής να κοιτάξει βιαστικά το catology μας για τις διαφορετικές έννοιες προϊόντων που παρουσιάζουν τις σύγχρονες, προοδευτικές υπερασπίσεις.

Ειδικευμένη οδηγία εγκαταστάσεων
Απλός--εγκαταστήστε, η απλός--κονσέρβα είναι αυτό που ακολουθούμε.

Προσφέρουμε το στοιχείο & την ειδικευμένη οδηγία εγκαταστάσεων (στα αγγλικά) για να καταστήσουμε την κατασκευή σας πολύ ευκολότερη. Με όλες τις τεχνικές πληροφορίες, διάσταση και και ούτω καθεξής.

Επιπλέον, η υπηρεσία μεταπωλήσεών μας βοηθά μπορεί επίσης να παρουσιάσει τη μακρινή (μέσω του ονόματος κινητών τηλεφώνων) οδηγία δωρεάν.

Ποιοτικός έλεγχος

Ειδικευμένη σειρά μαθημάτων συγκόλλησης
Το προσωπικό μας απόκτησε την πλούσια πείρα να ενώσει στενά για χρόνια.
Εστίαση προς κάθε στοιχείο για να ικανοποιήσει την ικανοποίηση αγοραστών.

Υπερβολική ακρίβεια κατεργασίας
Όλα τα μέρη μετάλλων τελειώνουν από τη βαριά μηχανή lazer και CNC τεμαχίζοντας.
Ο έλεγχος ανοχής είναι ανά πάσα στιγμή το σημαντικότερο μισό.

Ακριβής άψητη επιλογή υλικών
Η κορυφαία ποιότητα του προϊόντος προέρχεται από τις πρωταρχικές ποιοτικές πρώτες ύλες.

IP68 υδραυλικοί στυλίσκοι αύξησης, φωτισμένος αυτόματος στυλίσκος Systemsr με τη σειρήνα 0

Το προϊόν λειτουργεί και χαρακτηριστικό
1. Συνήθως αυξήστε/μείωση/στάση. Οι αυτοματοποιημένοι στυλίσκοι υιοθετούν ένα βαρύ πακέτο υδραυλικής δύναμης ευθύνης και λειτουργούν από την ολοκληρωμένη διαχείριση. Απλός για να εγκαταστήσει και να λειτουργήσει. Κατασκευάζω-στους οδηγημένους ηλεκτρικούς φακούς και την αντανακλαστική στρόφιγγα στο κεφάλι στυλίσκων για να εξασφαλίσει τη διαφάνεια και την ασφάλεια.
2. Μεταβλητός ελεγκτής συχνότητας. Αναλάβετε το μεταβλητό ελεγκτή συχνότητας, η αύξηση/η χαμηλότερη ταχύτητα 3-6s είναι διευθετήσιμες. Πιθανώς να σταματήσει emergently σε όλη την αύξηση/το χαμήλωμα της διαδικασίας. Το διοικητικό σημάδι είναι ηλεκτρική μετάδοση, γρήγορα και αξιόπιστος.
3. Σταθερό πιάτο βάσης. Πυκνώστε το άνευ ραφής ανοξείδωτο 304 με την εύρωστη ικανότητα ρουλεμάν μεγαλύτερη από 40 τόνους. Οξυδώστε την αντίσταση ασφάλειας και διαστρεβλώσεων.
4. Ενσωματωμένη βαλβίδα. Σε περίπτωση προκύπτουσας διακοπής ρεύματος κατάστασης παραδείγματος χάριν, το εμπόδιο μπορεί από να χαμηλώσει η βαλβίδα μείωσης για να εξασφαλίσει με το χέρι τη μετάβαση των πεζών και των αυτοκινήτων επηρεασθείς.
5. Υιοθετήστε τη μεγάλη ενεργειακή μηχανή κορυφαίας ποιότητας, οι στυλίσκοι μπορούν να αυξήσουν/χαμηλότερος ταχύς, εργασία ασφαλείς και εύρωστοι με 1500 κύκλους που λειτουργούν τη συχνότητα ανά ημέρα. Η μηχανή θα μπορούσε να αποσυντεθεί για την απλή συντήρηση.
6. Διάφορη ασφάλεια ασφάλειας. Το υπερβολικό τουφέκι αέρα πίεσης χρήσης για να σφραγίσει επάνω τη διέξοδο, η μηχανή μπορεί να λειτουργήσει όταν ενυδατώνεται στο νερό με τον ηλεκτρικό προστάτη ενεργειακής διαρροής.

Εάν το ανωτέρω αυτοματοποιημένο εμπόδιο δεν θα κάλυπτε τι χρειάζεστε, αισθανθείτε ελεύθερος να κοιτάξει βιαστικά το catology μας για τις διαφορετικές έννοιες εμπορευμάτων που παρέχουν τις καθιερώνουσες τη μόδα, καινοτόμες υπερασπίσεις. Οι παραγωγοί & οι προμηθευτές στυλίσκων επισκεπτών μας, οι χονδρέμποροι εμποδίων επισκεπτών και τα εργοστάσια στυλίσκων επισκεπτών περιοχών προσφέρουν τα αξιόπιστα εμπορεύματα προστασίας και ασφάλειας στην ανταγωνιστική αξία.

Εάν ο ανωτέρω ανοξείδωτος στυλίσκος μετάλλων δεν θα κάλυπτε τι θέλετε, είναι ευτυχής να κοιτάξει βιαστικά το catology μας για άλλες ιδέες προϊόντων που παρέχουν τις καθιερώνουσες τη μόδα, προοδευτικές υπερασπίσεις. Ο σταθερός στυλίσκος, αποσπάσιμος στυλίσκος, εισελκόμενος στυλίσκος, ηλεκτρικός αυτοματοποιημένος στυλίσκος, υδραυλικός στυλίσκος, πνευματικός στυλίσκος, ελαφρύς στυλίσκος, προσάρμοσε τους στυλίσκους και την κλειδαριά χώρων στάθμευσης.

Είναι ο ολόκληρος οδηγός βιομηχανίας και η τελική πλατφόρμα πρόσβασής σας για τα εμπορεύματα ασφάλειας, μαζί με εντούτοις μην περιορισμένος στο χαμηλού κόστους στυλίσκο, εμπόδιο επισκεπτών χαμηλότερου κόστους, εμπόδιο εθνικών οδών. Είναι οι ολόκληρες εμπορικές πληροφορίες και η τελευταία πλατφόρμα πρόσβασής σας για τα προϊόντα ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένου εντούτοις μην περιορισμένος στο εμπόδιο χώρων στάθμευσης χαμηλότερου κόστους, στυλίσκος επισκεπτών περιοχών έκπτωσης, εμπόδιο κυκλοφορίας.

Πληροφορίες επιχείρησης
RS η Co. ασφάλειας, ΕΠΕ εντοπίζει στην πόλη Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, κοντά στο λιμένα Shenzhen και Hongkong.Air, ποιοι ταγματάρχες στην ανάπτυξη και την κατασκευή των προϊόντων κυκλοφορίας ασφάλειας, ισοδύναμων με την πύλη περιστροφικών πυλών, την πύλη εμποδίων, τον υδραυλικό στυλίσκο, οδικά Blockers, τη διαχείριση πρόσβασης, το σύστημα αναγνώρισης προσώπου, το υλικό αναγνωστών καρτών και τα εργαλεία.

Ειδικευόμαστε στη βιομηχανία ασφάλειας οδοστρωμάτων για περισσότερο από 11 έτη. Εξάγουμε τα προϊόντα μας σε πολλούς πελάτες από πολλά έθνη, συγγενή στην Αμερική, Καναδάς, Κόστα Ρίκα, Χιλή, Φιλιππίνες, Ιαπωνία, Ρωσία, Ρουμανία, Ιρλανδία, Μοζαμβίκη, Νιγηρία, Νότια Αφρική, Αυστραλία και ούτω καθεξής. Παρέχουμε σε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα στη φτηνή αξία την καλύτερη υπηρεσία.


RS η Co. ασφάλειας, ΕΠΕ επιμένει μέσα στο ρητό «που αναπτύσσεται από την ανώτερη πείρα, που επιζείται με το κάλυμμα υψηλό - ποιότητα.» Καλωσορίζουμε θερμά τους πελάτες από σε όλο τον κόσμο ερχόμενος να πάμε στη μονάδα κατασκευής μας και δημιουργούμε το λαμπρό μέλλον μας συλλογικά.

FAQ
1). Q: Είστε μια βιομηχανική εγκατάσταση ή εμπορική εταιρία;
Μονάδα κατασκευής 3.000 τετράγωνα. μετρητές με την εμπειρία 11 ετών στο θέμα στυλίσκων.

2). Q: Η θέση είναι η μονάδα κατασκευής σας; Πώς μπορώ να φθάσω εκεί;
Hangzhou κοντά στη Σαγκάη
Περίπου 1 ώρα από τη Σαγκάη σε Hangzhou από τη γρήγορη πρακτική.

3). Q: Μπορώ να πάρω ένα σχέδιο;
Βέβαιος. Το δείγμα είναι διαθέσιμο.

4). Υψηλός - ποιοτικός έλεγχος;
Μια πλήρης ποιοτική ελέγχοντας διαδικασία από την προ-κατασκευή, μέση κατασκευή, αυξανόμενη παλαιά δοκιμή στην προαποστολή που κατασκευάζει….

5). Q: Διάστημα εγγύησης;
12 μήνες επάνω στην παραλαβή των προϊόντων.

6). Q: Ανταλλακτικό;
Ο αθλητικός εφεδρικός μισός κατάλογος θα παρεχόταν για την αξιολόγηση μόλις τοποθετήσετε τη διαταγή

7). Q: Χρονική ανοχή;
30-45 ημέρες επάνω στην παραλαβή του κόστους σας. Ο χρόνος εξαρτάται από τα διαφορετικά προϊόντα.

8). Q: Φράσεις πληρωμής;
50% T/T upfront και ισορροπία νωρίτερα από την αποστολή.

9). Q: Ανεφοδιασμός;
Εκφράστε την παράδοση φορτίο θάλασσας εναέρια μεταφορά.

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales@szrssecurity.com
+008613480168583
rshanbin2008