Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : samren

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 13480168583

WhatsApp : +008613480168583

Free call
Επικοινωνήστε

Εύκαμπτο υδραυλικό ανοξείδωτο K12 στυλίσκων που εκτιμάται αντανακλαστικό για την πρόσβαση οχημάτων

Ποσότητα παραγγελίας min : 1piece Τιμή : 1-3500usd
Συσκευασία λεπτομέρειες : ΞΎΛΙΝΑ ΠΛΑΊΣΙΟ Χρόνος παράδοσης : 5-8days
Όροι πληρωμής : Western Union, Moneygram, T/T Δυνατότητα προσφοράς : 3000pieces/month
Τόπος καταγωγής: Κίνα Μάρκα: RS Security
Πιστοποίηση: CE SGS Rohs FCC Αριθμό μοντέλου: RS 1006

Λεπτομερής ενημέρωση

Μάρκα: Stainless Steel Bollard ταχύτητα ανύψωσης: 3-6S
Διάμετρος στυλίσκων: 168 ΚΚ, 219 ΚΚ, 273 ΚΚ IP βαθμού: IP68
Δύναμη (W): 2.2KW/3.7KW θερμοκρασία: -25°C~ 75°C
Υψηλό φως:

hydraulic security bollards

,

removable steel bollards

Περιγραφή προϊόντων

K12 αυτόματοι υδραυλικοί στυλίσκοι UK ανακλαστήρων άφιξης πιστοποίησης νέοι
Υδραυλική δοκιμή στυλίσκων
Οι κινηματογράφοι των αυξανόμενων δοκιμών συντριβής στυλίσκων χαρακτηρίζονται σε διάφορες ιστοσελίδες του παραγωγού. Το φορτηγό προσκρούει σε δύο ή τρεις στυλίσκους αύξησης με την υπερβολική ταχύτητα, και η είσοδος του αυτοκινήτου τσαλακώνει συχνά, τυλίγοντας εντελώς πέρα από το centermost που τίθεται επάνω. Μέρος του αμαξιού μπορεί να πετάξει από το φορτηγό, το μπροστινό ή οπίσθιο άκρο μπορεί να αυξηθεί διάφορα toe στον αέρα, και οι οπίσθιων άξονες εισόδων ή θα αποσύνδεαν ενδεχομένως. Οι στυλίσκοι αύξησης και οι θέσεις τους ανυψώνονται μερικές φορές διάφορα toe πρός τα πάνω. Σε όλους τους επιτυχείς διαγωνισμούς, το ωφέλιμο φορτίο στο πίσω μέρος του φορτηγού δεν διαπερνά μεγαλύτερο από 1 μέτρο μετά από τη γραμμή στυλίσκων αύξησης, ικανοποιώντας κατά συνέπεια το συνηθισμένο.
Ο μόνος στυλίσκος αύξησης ασφάλειας είναι λίγο δομικού σωλήνα μετάλλων άνθρακα 203 χιλ. (8in.), 254 χιλ. (10in.), ή 305 χιλ. (12 μέσα.). Κάποια αντίσταση επιρροής επιτυγχάνεται ακόμη και με έναν σωλήνα 102 χιλ. (4in.), ανάλογα με την εφαρμοσμένη μηχανική της βάσης της. Είναι συνήθως γεμισμένο με το σκυρόδεμα για να αυξήσει την ακαμψία, αν και ο ασυμπλήρωτος σωλήνας με το εσωτερικό τονωτικών πιάτων μπορεί πολύ καλά να παραγάγει την υψηλότερη αντίσταση στον ίδιο σωλήνα διαμέτρων. Με κανέναν η μορφή σκλήρυνσης εσωτερικών, το τοίχος-πάχος του σωλήνα πρέπει να είναι σημαντικά υψηλότερη. Για τους στυλίσκους αύξησης ασφάλειας καθορίζω-είδους, οι απλοί στυλίσκοι αύξησης σωλήνων μπορούν να είναι λειτουργικά άφθονοι, εάν τοποθετείται κατάλληλα. Οι σωλήνας-καλοί στυλίσκοι αύξησης Undecorated πρόσθετα ειδικά κατασκευάζονται.
Το μεγαλύτερο μειονέκτημα ενός σαφούς σωλήνα είναι αισθητική. Ένα χοντρό κομμάτι του χρωματισμένου σωλήνα δεν συνδυάζει πραγματικά - πολύς πολύ λιγότεροι βελτιώνεται - στα περισσότερα αρχιτεκτονικά σχέδια. Εντούτοις, αυτό μπορεί να υπερνικηθεί από μια διακοσμητική καλύπτρα στυλίσκων αύξησης. Πολλοί αυτόνομοι στυλίσκοι αύξησης που δεν έχουν την επιρροή-αντίσταση του τους πολύ δικοί σχεδιάζονται με τη διάφορη τοποθετώντας λειτουργία για να γλιστρήσουν πέρα από τα κοινά μεγέθη σωλήνων, που διαμορφώνουν ένα προκλητικό και αρχιτεκτονικά κατάλληλο σύστημα επιρροή-αντίστασης. Αυτές οι διακοσμητικές καλύψεις μπορούν επίσης να είναι διαθέσιμες για να ενισχύσουν στυλίσκους αύξησης τους ειδικά σχεδιασμένων (αλλά μη-διακοσμητικών) σωλήνας-τύπων.

 

Όνομα προϊόντων Στυλίσκοι αύξησης, οδικός στυλίσκος
Σκηνικό όνομα Στυλίσκος σωλήνων χάλυβα, στυλίσκοι αύξησης IP67
Πρότυπο RS 1001
Λειτουργία Παρεμπόδιση, προειδοποίηση, όμορφη
Όρθια θέση Dia 168mm
Υλικά στυλίσκων SUS 304
Tickness του στυλίσκου 6mm, 12mm, 30mm, μπορούν να προσαρμοστούν
Προστασία Η IP 68, διπλασιάζεται σφραγισμένος
Αντι πρότυπα αντίκτυπου 15k Joul
Θέση Στυλίσκος χώρων στάθμευσης
Μετα σταθεροποίηση Μπουλόνια επέκτασης
Αύξηση χαμηλώνοντας το χρονικό (κανονικό) /Closing χρόνο 1.5~3s (μπορεί να είναι διευθετήσιμος)
Τηλεχειρισμός Έλεγχος καλωδίων/τηλεχειρισμός
Απόσταση τηλεχειρισμού 3050m
Βαθμός διαστρέβλωσης Εύκαμπτα εμπόδια
Τρέχοντας θόρυβος Προαιρετικός
Θερμοκρασία αποθήκευσης 10 βαθμός-65 βαθμός, αδιάβροχος και moisture-proof
Τάση ΕΝΑΛΛΑΣΣΌΜΕΝΟ ΡΕΎΜΑ 220V/110V
Ύψος ανύψωσης 600mm
Εφαρμογή Υπαίθριος, χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων

Ποιοτικός έλεγχος
Επαγγελματική σειρά μαθημάτων συγκόλλησης
Το προσωπικό μας απόκτησε την πλούσια πείρα να ενώσει στενά για χρόνια.
Εστίαση προς κάθε λεπτομέρεια για να εκπληρώσει την ικανοποίηση αγοραστών.
Υψηλή ακρίβεια κατεργασίας
Όλα τα στοιχεία μετάλλων ολοκληρώνονται από το βαρύ lazer που μειώνει τη μηχανή και CNC.
Ο έλεγχος ανοχής είναι ανά πάσα στιγμή ένα σημαντικό μισό.
Ακριβής επιλογή πρώτης ύλης
Υψηλός - η ποιότητα του προϊόντος προέρχεται από υψηλό - ποιοτικό άψητο υλικό.
Είναι ολόκληρες οι εμπορικές πληροφορίες και η τελευταία πλατφόρμα πρόσβασής σας για τα προϊόντα ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένου εντούτοις μην περιορισμένος στο φτηνό εμπόδιο κυκλοφορίας, εμπόδιο οδών χαμηλότερου κόστους, ναυτιλιακός εξοπλισμός. Οι παραγωγοί & οι προμηθευτές στυλίσκων χώρων στάθμευσής μας, οι χονδρέμποροι εμποδίων κυκλοφορίας και τα εργοστάσια στυλίσκων χώρων στάθμευσης παρέχουν την αξιόπιστη ασφάλεια και τα εμπορεύματα ασφάλειας στην ανταγωνιστική αξία.
Οι κατασκευαστές & οι προμηθευτές στυλίσκων ασφάλειάς μας, οι χονδρέμποροι ασφάλειας οδών και τα εργοστάσια στυλίσκων ασφάλειας παρέχουν την αξιόπιστη ασφάλεια και τα προϊόντα ασφάλειας σε ανταγωνιστική τιμή. Εάν ο ανωτέρω στυλίσκος ανοξείδωτου δεν καλύπτει τι χρειάζεστε, αισθανθείτε ελεύθερος να κοιτάξει βιαστικά το catology μας για άλλες ιδέες προϊόντων που παρουσιάζουν τις καθιερώνουσες τη μόδα, προοδευτικές υπερασπίσεις.
Είναι οι πλήρεις επιχειρησιακές πληροφορίες και η τελική πλατφόρμα πρόσβασής σας για τα εμπορεύματα ασφάλειας, μαζί με εντούτοις μην περιορισμένος στους φτηνούς επισκέπτες περιοχών την ασφάλεια, εμπόδιο επισκεπτών έκπτωσης, στυλίσκος ανοξείδωτου. Εάν ο ανωτέρω οδικός στυλίσκος κυκλοφορίας δεν καλύπτει τι χρειάζεστε, είναι στην ελευθερία να κοιταχτεί βιαστικά το catology μας για άλλες ιδέες προϊόντων που παρουσιάζουν τις σύγχρονες, επαναστατικές υπερασπίσεις.
Εύκαμπτο υδραυλικό ανοξείδωτο K12 στυλίσκων που εκτιμάται αντανακλαστικό για την πρόσβαση οχημάτων 0
Εγκατάσταση
1. Κόψτε την κατώτατη επιφάνεια και ανασκάψτε, η βάση ιδρύματος θέλει γύρω από 800mm και 1130mm.
2. Γεμίστε underside με το χαλίκι και την άμμο 2030mm ως στρώμα διήθησης νερού.
3. Ενσωματώστε το στυλίσκο, σιγουρεύεται ότι η κορυφή underside είναι στον ίδιο βαθμό με το οριζόντιο έδαφος.
4. Εγκαταστήστε το σωλήνα σωλήνων και αποξηράνσεων καλωδίωσης. Εξασφαλίστε ότι κάθε καλώδιο πρέπει να εξασφαλιστεί από την αδιάβροχη ταινία για να αποφύγει το υδρατμό που διαπερνιέται στο καλώδιο.
5. Ενέργεια προς τη δοκιμή. Σιγουρευτείτε ότι οι στυλίσκοι μπορούν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά. Κατόπιν καλύψτε την κορυφή του στυλίσκου που κρατά μακρυά από συγκεκριμένο το βρώμικο αυτό. Όλη η ανάγκη τρυπών αποξετεύσεων να καλυφθεί από τη δομική κόλλα.
6. Χύστε το σκυρόδεμα στη βάση ιδρύματος. Ρολόι έξω που κρατά μακρυά από τη μετακίνηση του στυλίσκου.
7. Τακτοποιήστε την επιφάνεια κεφαλιών και πατωμάτων στυλίσκων, πλήρης εγκατάσταση
RS η Co. ασφάλειας, ΕΠΕ εντοπίζει στη μητρόπολη Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, κοντά στο λιμένα Shenzhen και Hongkong.Air, ποιοι ταγματάρχες στην ανάπτυξη και την κατασκευή των εμπορευμάτων κυκλοφορίας ασφάλειας, που μοιάζουν με την πύλη περιστροφικών πυλών, την πύλη εμποδίων, τον υδραυλικό στυλίσκο, οδικά Blockers, τη διαχείριση πρόσβασης, το σύστημα αναγνώρισης προσώπου, το υλικό αναγνωστών καρτών και τον εξοπλισμό.
Εστιάζουμε στη βιομηχανία ασφάλειας οδοστρωμάτων για μεγαλύτερο από 11 έτη. Εξάγουμε τα προϊόντα μας σε πολλούς αγοραστές από πολλές χώρες, συγγενείς στην Αμερική, Καναδάς, Κόστα Ρίκα, Χιλή, Φιλιππίνες, Ιαπωνία, Ρωσία, Ρουμανία, Ιρλανδία, Μοζαμβίκη, Νιγηρία, Νότια Αφρική, Αυστραλία και ούτω καθεξής. Παρέχουμε σε υψηλό - ποιοτικά εμπορεύματα στην προσιτή αξία τη μέγιστη υπηρεσία.
RS η Co. ασφάλειας, ΕΠΕ επιμένει στο ρητό «που αναπτύσσεται από την ανώτερη τεχνογνωσία, που επιζείται με το κάλυμμα υψηλό - ποιότητα.» Καλωσορίζουμε θερμά τους αγοραστές από σε όλο τον κόσμο ερχόμενος να πάμε στη βιομηχανική εγκατάσταση μας και δημιουργούμε το καλό μέλλον μας από κοινού.
Υδραυλικές επιλογές στυλίσκων
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του στυλίσκου οδών μας;
Ευρεία επιλογή των ειδών εκεί έξω.
Αντανακλαστική ζώνη γύρω από πρωταρχικό βαλμένος επάνω.
Εμβύθιση Sizzling που γαλβανίζεται για τη μακριά ζωή υπηρεσιών.
Κατάλληλος στους επισκέπτες περιοχών πληροφοριών ή την παρούσα προειδοποίηση της προσέγγισης των κινδύνων.
Ένας αποτελεσματικός, ισχυρός αποτρεπτικός παράγοντας που είναι απλός να εγκατασταθεί & να λειτουργήσει.
Το πάτωμα τοποθετεί τα πρότυπα έχει τα βαριά πλήρως ενωμένα στενά πιάτα βάσεων.
Άριστος για τον περιορισμό της αναρμόδιων χρήσης ή driveways και των υπαίθριων σταθμών αυτοκινήτων πρόσβασης
Η μεταφορά είναι όχι μόνο για την κίνηση ενός αντικειμένου από το σημείο Α προς το επίπεδο Β, είναι μια διαδικασία του ανεφοδιασμού αξίας: στέλνοντας στα πράγματα όλων γύρω από τη χώρα, φέρνοντας πελάτες στο υψηλότερο δάπεδο ή το κτήριο μια αποθήκη εμπορευμάτων για τα cargos, τα οποία απαιτούν τα προϊόντα στη μεταφορά.
Είναι οι ολόκληρες πληροφορίες βιομηχανίας και η τελική πλατφόρμα πρόσβασής σας για τα προϊόντα ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένου εντούτοις μην περιορισμένος στους φτηνούς επισκέπτες το στυλίσκο, εισελκόμενος στυλίσκος χαμηλότερου κόστους, ημι-αυτοματοποιημένος στυλίσκος. EAPE που αφιερώνεται για να αναπτύξει με συνέπεια και να προωθήσει τα νέα εμπορεύματα και τις βιομηχανικές λύσεις.
Εάν ο ανωτέρω στυλίσκος χάλυβα δεν καλύπτει τι χρειάζεστε, αισθανθείτε ελεύθερος να κοιτάξει βιαστικά το catology μας για τις διαφορετικές ιδέες προϊόντων που παρέχουν τις καθιερώνουσες τη μόδα, προοδευτικές υπερασπίσεις. Εάν ο ανωτέρω στυλίσκος ασφάλειας κυκλοφορίας δεν θα κάλυπτε τι θέλετε, είναι στην ελευθερία να κοιταχτεί βιαστικά το catology μας για άλλες ιδέες εμπορευμάτων που παρέχουν τις σύγχρονες, επαναστατικές υπερασπίσεις.
Οι κατασκευαστές & οι προμηθευτές εμποδίων χώρων στάθμευσής μας, οι χονδρέμποροι εμποδίων επισκεπτών περιοχών και τα εργοστάσια εμποδίων χώρων στάθμευσης προσφέρουν τα αξιόπιστα εμπορεύματα προστασίας και ασφάλειας στην ανταγωνιστική αξία. Οι κατασκευαστές & οι προμηθευτές στυλίσκων ανοξείδωτου μας, οι χονδρέμποροι στυλίσκων και τα εργοστάσια στυλίσκων ανοξείδωτου παρέχουν τα αξιόπιστα προϊόντα ασφαλείας στην επιθετική αξία.
Πλεονεκτήματα προϊόντων:
1. Γρήγορα επιταχύνετε &down, χαμηλού θορύβου:
Η ανύψωση του χρόνου μέχρι 1,5 ~ 3s υποστηρίζει και θα είναι διευθετήσιμη, πολύ μεγαλύτερη από τα ίδια specs άλλων κατασκευαστών της στήλης, η οποία είναι εξαιρετικά χρήσιμη. Ως αποτέλεσμα του χρησιμοποιεί την υδραυλική μονάδα κίνησης, κίνηση, mushy και ήρεμος.
2. Διοικητική ευαισθησία
Η χρησιμοποίηση διοικητικών μονάδων πολυ-λειτουργεί τον ελεγκτή λογικής, θα μπορούσε πραγματικά να ρυθμίσει ένα ευρύ φάσμα των διαφορετικών πρακτικών τρόπων για να ικανοποιήσει τις απολύτως διαφορετικές ανάγκες των διάφορων χρηστών μέσα λειτουργεί. Επιπλέον, είναι τιμή αναφέροντας ότι η μετακίνηση του διευθετήσιμου σχεδίου συγχρονισμού κτυπήματος, ο χρήστης μπορεί ελεύθερα διαχείριση η αιχμή των ακίδων, επιτυχώς εκτός από την κατανάλωση ενέργειας.
3. Μοναδική δομή
Το μέρος πυρήνων της υδραυλικής μονάδας και ο μηχανισμός μηχανικής δύναμης ως ενός κομματιού σχέδιο, το οποίο μπορεί επιτυχώς να μεταφέρει τη μηχανική ενέργεια στην υδραυλική μονάδα κίνησης, κίνηση ευνοϊκή για το περιβάλλον. Τα υδραυλικά πρότυπα για να επιτύχουν το διακριτικό σχέδιο της πίεσης του ελικοπτέρου, άριστη απόδοση στο ίδιο θέμα στην κατοικία και είναι στο εξωτερικό πολύ ασυνήθιστα.
4. Εξασφαλίστε και αξιόπιστος
Όταν η περίπτωση των διακοπών ρεύματος και άλλων έκτακτων αναγκών, το χέρι μπορεί να είναι μια πτώση έκτακτης ανάγκης, να ανυψώσει τη στήλη μπορεί να χαμηλώσουν για να ανοίξει το κανάλι, η απελευθέρωση των αυτοκινήτων. Τα υψηλότερα και χαμηλότερα στοιχεία του εσωτερικού καθορίζοντας μηχανισμού εξοπλίζονται αντίστοιχα με τους παρόντες αισθητήρες ανίχνευσης και τους ηλεκτρομαγνητικούς αισθητήρες, πραγματοποιώντας κατά συνέπεια τον αποτελεσματικό περιορίστε της overcurrent προστασίας και της κίνησης κυλίνδρων της μονάδας ισχύος, και η λειτουργία είναι σταθερή και αξιόπιστη.
5. Οικονομικό σύστημα
Ως αποτέλεσμα του πολύ τρόπου κίνησης μηχανών, της προστασίας του περιβάλλοντος και της αποταμίευσης δύναμής τους, μικρή κατανάλωση, χαμηλότερη δαπάνη αποτυχίας, μακρύτερη ζωή, που μειώνουν τις δαπάνες συντήρησης. Όπως και, χρησιμοποιώντας το μη παραδοσιακές σχέδιο μηχανισμών οδήγησης, την εγκατάσταση και τη συντήρηση, πρόσθετοι εύκολος και γρήγορος.
FAQ
1). Q: Είστε μια μονάδα κατασκευής ή εμπορική εταιρία;
Μονάδα κατασκευής 3.000 τετράγωνα. μετρητές με την εμπειρία 11 ετών στην πειθαρχία στυλίσκων.
2). Q: Η θέση είναι το εργοστάσιό σας; Πώς μπορώ να φθάσω εκεί;
Hangzhou κοντά στη Σαγκάη
Περίπου 1 ώρα από τη Σαγκάη σε Hangzhou από τη γρήγορη πρακτική.
3). Q: Μπορώ να πάρω ένα δείγμα;
Ναι. Το σχέδιο είναι διαθέσιμο.
4). Ποιοτικός έλεγχος;
Μια πλήρης ποιοτική ελέγχοντας διαδικασία από την προ-κατασκευή, κεντρική παραγωγή, που φτάνει την παλαιότερη δοκιμή στο προ-φορτίο που κατασκευάζει….
5). Q: Διάστημα εξουσιοδότησης;
12 μήνες επάνω στην παραλαβή των αγαθών.
6). Q: Ανταλλακτικό;
Η φθορά του καταλόγου ανταλλακτικών θα προσφερόταν για αξιολογεί όποτε τοποθετείτε τη διαταγή
7). Q: Χρονική ανοχή;
30-45 ημέρες επάνω στην παραλαβή του κόστους σας. Ο χρόνος εξαρτάται από τα συνολικά διαφορετικά προϊόντα.
8). Q: Φράσεις δαπανών;
50% T/T upfront και steadiness νωρίτερα από το φορτίο.
9). Q: Παράδοση;
Συγκεκριμένος ανεφοδιασμός φορτίο θάλασσας εναέρια μεταφορά.

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales@szrssecurity.com
+008613480168583
rshanbin2008