Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : samren

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 13480168583

WhatsApp : +008613480168583

Free call
Γραμμή Παραγωγής

 

     RS Security Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Η επιχείρησή μας, Co. ασφάλειας RS, ΕΠΕ έχει μια επαγγελματική τεχνική ομάδα, που χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία παραγωγής, που εστιάζει σε κάθε πτυχή της παραγωγής. Εγγυώμαστε να παρέχουμε στους πελάτες υψηλό - ποιοτικά προϊόντα. Καλωσορίστε στο εργοστάσιό μας!

 

Αυτόματες περιστροφικές πύλες, πλήρεις περιστροφικές πύλες ύψους, περιστροφικές πύλες ύψους μέσης, πύλη περιστροφικών πυλών τρίποδων, εμπόδιο βραχιόνων πτώσης, πύλη εμποδίων χτυπημάτων, ταχύτητα Γκέιτς, πύλη εμποδίων βραχιόνων, εισελκόμενη πύλη εμποδίων, πύλη εμποδίων ταλάντευσης, πύλη ταλάντευσης υπεραγορών, πύλη εμποδίων τρίποδων, ελεγκτής κ.λπ. πρόσβασης πορτών.

 

 

 

OEM / ODM

 RS Security Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Έξοχη κατασκευή, πρώτης τάξεως παραγωγή:
RS η Co. ασφάλειας, ΕΠΕ διοργανώνει περισσότερα από 3000 τετραγωνικά μέτρα του εργαστηρίου παραγωγής και μιας ομάδας παραγωγής περισσότερων από 50 ανθρώπων που είναι ικανοί στις διαφορετικές διαδικασίες παραγωγής. Έχει την αυτόματη γραμμή παραγωγής από την πρώτη ύλη στο ολοκληρωμένο προϊόν, που είναι κύριο της μεγάλης τέμνουσας μηχανής λέιζερ, μηχάνημα τυχερών παιχνιδιών με κέρματα τύπων Β, CNC τόρνος, CNC που κάμπτει, και ούτω καθεξής ως σύνολο περίπλοκων μονάδων παραγωγής. Η ετήσια ικανότητα παραγωγής είναι περισσότερα από 10000 κανάλια. Με την επεκτειμένος ικανότητα παραγωγής, ως το 2015, η ετήσια ικανότητα παραγωγής θα φθάσει σε 20000 κανάλια.

Διοικητικοί χαρακτήρες παραγωγής:
Υιοθετήστε την προηγμένη συγκεντρωμένη ιδέα, εξανθρωπισμένο σχέδιο αυστηρά εφαρμόστε 6S τα διοικητικά μέτρα, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα της εργασίας, την ασφάλεια, το καθαρό και άνετο περιβάλλον κατασκευής για να εξασφαλίσει την ασφάλεια και να λειάνει της παραγωγής. Πλήρως βελτιστοποιήστε τη διοικητική διαδικασία διαταγής παραγωγής και εφαρμόστε την ευθύνη αλυσίδων επιχείρησης να παράσχει, της παραγωγής και των πωλήσεων βαθμιαία.

Ε & Α

     RS Security Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

RS το τεχνικό κέντρο ασφάλειας είναι μια περιεκτική ερευνητική οργάνωση που συνδύασε πολλές λειτουργίες όπως η καινοτομία τεχνολογίας, το λογισμικό και η σκληρή έρευνα και η ανάπτυξη εμπορευμάτων, η δοκιμαστικός-κατασκευή και η δοκιμή
Έχουν το τεχνικό τμήμα, το τμήμα λογισμικού, το μηχανικό τμήμα σχεδίου, το ηλεκτρονικό τμήμα σχεδίου, και το τμήμα ολοκλήρωσης συστημάτων. Η αναπροσαρμογή ανάπτυξης προϊόντος και τεχνολογίας έχει φθάσει στο επίπεδο υποβολής εκθέσεων του κέντρου Ε&Α τεχνολογίας των εθνικών προτύπων, και έχει υπογράψει μια μακροπρόθεσμη στρατηγική συμφωνία συνεργασίας με την εθνική βιομηχανία πληροφόρησης το έβδομο ερευνητικό κέντρο.
Η επιχείρηση έχει αυτήν την περίοδο μια ομάδα επιστημονικής έρευνας με περισσότερους από 50 ανθρώπους, που περιλαμβάνουν περισσότερους από 8 ανθρώπους με τον κύριο, PHD, ανώτερος τίτλος, εκτός από την κανονική εισαγωγή των εθνικών εμπειρογνωμόνων στην καθοδήγηση της εργασίας της επιχείρησης.
Μέχρι το Μάιο του 2014, η ηλεκτρονική τεχνολογία ασφάλειας RS έχει λάβει το εθνικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για περισσότερα από δέκα στοιχεία, και όλη η τεχνολογία του μηχανισμού στα προϊόντα είναι η μοναδική ιδιοκτησία επιχείρησης.
Για να επιταχύνετε το ρυθμό της κατάρτισης προσωπικού, ενισχύστε την ανταγωνιστικότητα της βασικής τεχνολογίας της επιχείρησης γρήγορα, η ασφάλεια RS προωθεί ενεργά τη συνεργασία με πολλές πανεπιστήμια και υπογεγραμμένη στρατηγική συμφωνία συνεργασίας, συμφωνία συνεργασίας προγράμματος, με το πανεπιστήμιο YiChun το Μάιο του 2013.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales@szrssecurity.com
+008613480168583
rshanbin2008