Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : samren

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 13480168583

WhatsApp : +008613480168583

Free call
Επικοινωνήστε

Υδραυλικό ανοξείδωτο επιτροπής ελεγκτών πρόσβασης εμποδίων αύξησης στυλίσκων ασφάλειας

Ποσότητα παραγγελίας min : 1piece Τιμή : 1-3500usd
Συσκευασία λεπτομέρειες : ΞΎΛΙΝΑ ΠΛΑΊΣΙΟ Χρόνος παράδοσης : 5-8days
Όροι πληρωμής : Western Union, Moneygram, T/T Δυνατότητα προσφοράς : 3000pieces/month
Τόπος καταγωγής: Κίνα Μάρκα: RS Security
Πιστοποίηση: CE SGS Rohs FCC Αριθμό μοντέλου: RS 1006

Λεπτομερής ενημέρωση

Μάρκα: Stainless Steel Bollard ταχύτητα ανύψωσης: 3-6S
Διάμετρος στυλίσκων: 168 ΚΚ, 219 ΚΚ, 273 ΚΚ IP βαθμού: IP68
Δύναμη (W): 2.2KW/3.7KW θερμοκρασία: -25°C~ 75°C
Υψηλό φως:

hydraulic security bollards

,

removable steel bollards

Περιγραφή προϊόντων

K12 εκτίμησε το γρήγορο παράδοσης προμηθευτή στυλίσκων Rectrable αυξανόμενο υδραυλικό
Υδραυλική δοκιμή στυλίσκων
Οι κινηματογράφοι των αυξανόμενων ελέγχων συντριβής στυλίσκων χαρακτηρίζονται στην αφθονία ιστοσελίδας του κατασκευαστή. Το φορτηγό προσκρούει σε δύο ή τρεις στυλίσκους αύξησης με την υπερβολική ταχύτητα, και το μέτωπο του αυτοκινήτου τσαλακώνει χαρακτηριστικά, τυλίγοντας πλήρως πέρα από το centermost υποβάλτε. Ένα μέρος του αμαξιού να πετάξει από το φορτηγό, το μέτωπο ή το οπίσθιο τμήμα τελειώνει θα μπορούσε να αυξηθεί διάφορα πόδια στον αέρα, και οι οπίσθιων άξονες εισόδων ή να αποσυνδέσουν. Οι στυλίσκοι αύξησης και οι θέσεις τους ανυψώνονται χαρακτηριστικά διάφορα πόδια πρός τα πάνω. Σε όλους τους κερδοφόρους ελέγχους, το ωφέλιμο φορτίο πάλι του φορτηγού δεν διαπερνά περισσότερο από 1 μέτρο μετά από τη γραμμή στυλίσκων αύξησης, ικανοποιώντας κατά συνέπεια τα πρότυπα.
Ο απλούστερος στυλίσκος αύξησης ασφάλειας είναι ένα κομμάτι του δομικού σωλήνα χάλυβα άνθρακα 203 χιλ. (8in.), 254 χιλ. (10in.), ή 305 χιλ. (12 μέσα.). Κάποια αντίσταση εντύπωσης επιτυγχάνεται ακόμη και με έναν σωλήνα 102 χιλ. (4in.), ανάλογα με την εφαρμοσμένη μηχανική της βάσης της. Είναι συχνά πλήρες του σκυροδέματος για να αυξήσει την ακαμψία, αν και ο ασυμπλήρωτος σωλήνας με το εσωτερικό τονωτικών πιάτων μπορεί πραγματικά να παραγάγει την υψηλότερη αντίσταση στον ίδιο σωλήνα διαμέτρων. Με κανέναν ο τύπος εσωτερικής σκλήρυνσης, το τοίχος-πάχος του σωλήνα πρέπει να είναι αρκετά καλύτερος. Για τους τοποθετώ-καλούς στυλίσκους αύξησης ασφάλειας, οι εύκολοι στυλίσκοι αύξησης σωλήνων μπορούν να είναι λειτουργικά ικανοποιητικοί, εάν τοποθετείται σωστά. Οι σωλήνας-καλοί στυλίσκοι αύξησης Undecorated επίσης συγκεκριμένα κατασκευάζονται.
Το σημαντικότερο μειονέκτημα ενός σαφούς σωλήνα είναι αισθητική. Ένα κομμάτι του χρωματισμένου σωλήνα δεν αναμιγνύει πραγματικά - πολύς πολύ λιγότεροι βελτιώνεται - στα περισσότερα αρχιτεκτονικά σχέδια. Εν τούτοις, αυτό μπορεί να υπερνικηθεί από μια διακοσμητική αυξανόμενη κάλυψη στυλίσκων. Πολλοί αυτόνομοι στυλίσκοι αύξησης που δεν έχουν την επιρροή-αντίσταση του τους πολύ δικοί σχεδιάζονται με την εναλλακτική τοποθετώντας λειτουργία για να γλιστρήσουν πέρα από τα κανονικά μεγέθη σωλήνων, που διαμορφώνουν ένα όμορφο και αρχιτεκτονικά εφαρμόσιμο σύστημα εντύπωση-αντίστασης. Αυτές οι διακοσμητικές καλύψεις επίσης να είναι εκεί έξω να ενισχυθούν οι ειδικά σχεδιασμένοι (εντούτοις στυλίσκοι αύξησης μη-διακοσμητικού) σωλήνας-είδους.
Υψηλός - ποιοτικός έλεγχος
Ειδικευμένη διαδικασία συγκόλλησης
Το προσωπικό μας πήρε την πλούσια εμπειρία να ενώσει στενά για χρόνια.
Εστίαση προς κάθε στοιχείο για να συναντήσει την ικανοποίηση αγοραστών.
Υψηλή ακρίβεια κατεργασίας
Όλα τα μέρη μετάλλων ολοκληρώνονται από τη βαριά τεμαχίζοντας μηχανή lazer και CNC.
Ο έλεγχος ανοχής είναι όλη την ώρα ένα σημαντικό μέρος.
Ακριβής άψητη υλική επιλογή
Η κορυφαία ποιότητα του προϊόντος προέρχεται από υψηλό - ποιοτικές πρώτες ύλες.
Οι ανοξείδωτοι κατασκευαστές & οι προμηθευτές στυλίσκων μας, οι χονδρέμποροι στυλίσκων χάλυβα χρωμίου και τα ανοξείδωτα εργοστάσια στυλίσκων προσφέρουν την αξιόπιστη ασφάλεια και τα εμπορεύματα ασφάλειας στην επιθετική αξία. Εάν το ανωτέρω εμπόδιο χώρων στάθμευσης δεν θα κάλυπτε τι χρειάζεστε, είναι ευτυχής να κοιτάξει βιαστικά το catology μας για άλλες έννοιες προϊόντων που παρέχουν τις μοντέρνες, επαναστατικές υπερασπίσεις.
Είναι ολόκληρος ο οδηγός βιομηχανίας και η τελευταία πλατφόρμα πρόσβασής σας για τα εμπορεύματα ασφάλειας, συμπελιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων το χαμηλού κόστους αυτόματο στυλίσκο, το στυλίσκο επισκεπτών περιοχών χαμηλότερου κόστους, στυλίσκος εθνικών οδών. Είναι ο ολόκληρος οδηγός βιομηχανίας και η τελευταία πλατφόρμα πρόσβασής σας για τα προϊόντα ασφάλειας, μαζί με εντούτοις μην περιορισμένος στο εμπόδιο χώρων στάθμευσης χαμηλότερου κόστους, εμπόδιο επισκεπτών περιοχών χαμηλότερου κόστους, αυτοματοποιημένος στυλίσκος.
Εισάγετε το ανησυχία-ελεύθερο προϊόν ασφάλειας και διευρύνετε τις πωλήσεις στην προσωπική αγορά σας. Καταλαβαίνει τις ανάγκες σας, και γίαυτό παρέχουμε σε σας τους αξιόπιστους προμηθευτές της Κίνας, εργοστάσια και είναι εύκολο να ψάξουν έξω τα κατάλληλα εμπορεύματα εάν για τους τομείς ανάπτυξης, χρησιμοποιήστε ή όχι κάθε μέρα, ή ψυχαγωγία.

 

Όνομα προϊόντων Υδραυλικοί στυλίσκοι αύξησης, υδραυλικοί στυλίσκοι
Υποτιθέμενο όνομα K4 εκτιμημένος στυλίσκος, σταθεροί στυλίσκοι αύξησης
Διαμορφώστε το αριθ. RS 1001
Λειτουργία Χωρισμός, προειδοποίηση, όμορφη
Όρθια θέση Dia 168mm
Υλικά Ανοξείδωτο
Tickness του στυλίσκου 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 15mm, 30mm (οπτικά)
Προστατεύστε το επίπεδο Η IP 68, διπλασιάζεται σφραγισμένος
Εναντίον της σύγκρουσης δείκτης 20000Joule
Θέση Φράκτης οχημάτων μη-μηχανών
Μετα σταθεροποίηση Μπουλόνια επέκτασης
Αυξανόμενος χρονικός (έκτακτη ανάγκη) /Closing χρόνος 2-6s
Σύστημα ελέγχου Έλεγχος καλωδίων/τηλεχειρισμός
Απόσταση τηλεχειρισμού Τηλεχειρισμός ή συνδεμένος με καλώδιο έλεγχος (<100m>
Βαθμός διαστρέβλωσης Άκαμπτα εμπόδια
Τρέχοντας θόρυβος <>
Θερμοκρασία αποθήκευσης -35ºC-75ºC.
Τάση ΕΝΑΛΛΑΣΣΌΜΕΝΟ ΡΕΎΜΑ 220V/110V
Ύψος ανύψωσης 600/800/1000mm/Custom διαθέσιμος
Εφαρμογή Χώρος στάθμευσης, χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων

Οργάνωση
1. Κόψτε το ισόγειο και ανασκάψτε, η βάση ιδρύματος θέλει γύρω από 800mm και 1130mm.
2. Γεμίστε το κατώτατο σημείο με το χαλίκι 2030mm και την άμμο ως στρώμα διήθησης νερού.
3. Ενσωματώστε το στυλίσκο, να είστε βέβαιος ότι η πυραμίδα του κατώτατου σημείου είναι στο ίδιο στάδιο με το οριζόντιο πάτωμα.
4. Οργάνωση ο σωλήνας σωλήνων και αποξηράνσεων καλωδίωσης. Να είστε σίγουρος ότι κάθε καλώδιο πρέπει να εξασφαλιστεί από την αδιάβροχη ταινία για να αποφύγει το υδρατμό που διαπερνιέται στο καλώδιο.
5. Δύναμη για να ελέγξει. Εξασφαλίστε ότι οι στυλίσκοι μπορούν να λειτουργήσουν καλά. Κατόπιν καλύψτε την κορυφή του στυλίσκου που κρατά μακρυά από το σκυρόδεμα την λέρωσε. Όλο το χάσμα αποξετεύσεων πρέπει να ντυθεί από τη δομική κόλλα.
6. Χύστε το σκυρόδεμα στη βάση μουσών. Ρολόι έξω που κρατά μακρυά από τη μετακίνηση του στυλίσκου.
7. Τακτοποιήστε το πάτωμα κεφαλιών και πατωμάτων στυλίσκων, πλήρης οργάνωση
RS η Co. ασφάλειας, ΕΠΕ εντοπίζει στην πόλη Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, κοντά στο λιμένα Shenzhen και Hongkong.Air, ποιοι ταγματάρχες στη δημιουργία και την κατασκευή των προϊόντων κυκλοφορίας ασφάλειας, που αντιστοιχούν στην πύλη περιστροφικών πυλών, την πύλη εμποδίων, τον υδραυλικό στυλίσκο, Blockers οδών, τη διαχείριση εισόδων, το σύστημα αναγνώρισης προσώπου, τα υλικά αναγνωστών καρτών και το εργαλείο.
Επικεντρωνόμαστε στο εμπόριο ασφάλειας οδοστρωμάτων για περισσότερο από 11 έτη. Εξάγουμε τα εμπορεύματά μας σε πολλούς αγοραστές από πολλές χώρες, ισοδύναμες με την Αμερική, Καναδάς, Κόστα Ρίκα, Χιλή, Φιλιππίνες, Ιαπωνία, Ρωσία, Ρουμανία, Ιρλανδία, Μοζαμβίκη, Νιγηρία, Νότια Αφρική, Αυστραλία και ούτω καθεξής. Παρέχουμε τα εμπορεύματα κορυφαίας ποιότητας στη λογική αξία την καλύτερη υπηρεσία.
RS η Co. ασφάλειας, ΕΠΕ επιμένει μέσα στο ρητό «που αναπτύσσεται από τη προηγμένη τεχνολογία, που επιζείται με το κάλυμμα της ποιότητας.» Καλωσορίζουμε θερμά τους αγοραστές από σε όλο τον κόσμο ερχόμενος να επισκεφτούμε το εργοστάσιό μας και δημιουργούμε το λογικό μέλλον μας συλλογικά.
Υδραυλικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα στυλίσκων
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του οδικού στυλίσκου μας;
Ευρεία επιλογή των ποικιλιών εκεί έξω.
Αντανακλαστική στρογγυλή κορυφή ζωνών της θέσης.
Καυτή εμβύθιση που γαλβανίζεται για τη μακριά ζωή υπηρεσιών.
Κατάλληλος να καθοδηγήσει τους επισκέπτες ή να παρέχει την προειδοποίηση της προσέγγισης των κινδύνων.
Ένας αποτελεσματικός, εύρωστος αποτρεπτικός παράγοντας που είναι απλός να υποβληθεί & να λειτουργήσει.
Η επιφάνεια τοποθετεί τα πρότυπα έχει τα βαριά πλήρως ενωμένα στενά πιάτα βάσεων.
Τελειοποιήστε για τον περιορισμό αναρμόδιων driveways χρήσης ή πρόσβασης και των αυτοκίνητων πάρκων
Είναι ο πλήρης εμπορικός οδηγός και η τελευταία πλατφόρμα πρόσβασής σας για τα προϊόντα ασφάλειας, μαζί με αλλά μην περιορισμένος στο φτηνό βιομηχανικό στυλίσκο, οδικός στυλίσκος χαμηλότερου κόστους, στυλίσκος ασφάλειας. Εάν η ανωτέρω διαχείριση εισόδων δεν καλύπτει τι θέλετε, είναι ευτυχής να κοιτάξει βιαστικά το catology μας για άλλες ιδέες εμπορευμάτων που παρουσιάζουν τις σύγχρονες, προοδευτικές υπερασπίσεις.
Είναι ο πλήρης εμπορικός οδηγός και η τελική πλατφόρμα πρόσβασής σας για τα προϊόντα ασφάλειας, που περιλαμβάνουν αλλά που δεν περιορίζονται στους χαμηλού κόστους επισκέπτες περιοχών το στυλίσκο, εμπόδιο κυκλοφορίας έκπτωσης, ασφάλεια εθνικών οδών. Είναι οι πλήρεις επιχειρησιακές πληροφορίες και η τελική πλατφόρμα πρόσβασής σας για τα προϊόντα ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένου εντούτοις μην περιορισμένος στη χαμηλού κόστους ασφάλεια οδών, εμπόδιο εθνικών οδών χαμηλότερου κόστους, έλεγχος εισόδων.
Οι κατασκευαστές & οι προμηθευτές εμποδίων χώρων στάθμευσής μας, οι χονδρέμποροι εμποδίων κυκλοφορίας και τα εργοστάσια εμποδίων χώρων στάθμευσης παρέχουν την αξιόπιστη ασφάλεια και τα εμπορεύματα ασφάλειας σε επιθετική τιμή. Οι κατασκευαστές & οι προμηθευτές στυλίσκων ανοξείδωτου μας, οι χονδρέμποροι στυλίσκων και τα ανοξείδωτα εργοστάσια στυλίσκων μετάλλων προσφέρουν την αξιόπιστη ασφάλεια και τα εμπορεύματα ασφάλειας στην επιθετική αξία.
Υδραυλικό ανοξείδωτο επιτροπής ελεγκτών πρόσβασης εμποδίων αύξησης στυλίσκων ασφάλειας 0
Πλεονεκτήματα προϊόντων:
1. Γρήγορος ρυθμός up&down, χαμηλού θορύβου:
Ο χρόνος μέχρι 1,5 ~ 3s ανύψωσης υποστηρίζει και θα είναι διευθετήσιμος, πολύ καλύτερα από τις ίδιες προδιαγραφές των διαφορετικών παραγωγών της στήλης, η οποία είναι εξαιρετικά χρήσιμη. Ως αποτέλεσμα του χρησιμοποιεί την υδραυλική μονάδα κίνησης, κίνηση, mushy και ήρεμος.
2. Ευαισθησία ελέγχου
Η μονάδα ελέγχου που χρησιμοποιεί τον πολλών χρήσεων ελεγκτή λογικής, αυτό θα ρυθμίσει πιθανώς ένα ευρύ φάσμα των απολύτως διαφορετικών σκόπιμων τρόπων για να ικανοποιήσει τις απολύτως διαφορετικές ανάγκες των διαφορετικών πελατών μέσα λειτουργεί. Όπως και, αξίζει ότι η μετακίνηση του διευθετήσιμου σχεδίου συγχρονισμού κτυπήματος, ο χρήστης μπορεί ελεύθερα να ελέγξει την αιχμή των ακίδων, επιτυχώς εκτός από την κατανάλωση ενέργειας.
3. Μοναδική δομή
Το μέρος πυρήνων της υδραυλικής μονάδας και ο μηχανισμός μηχανικής δύναμης ως ενός κομματιού σχέδιο, το οποίο μπορεί επιτυχώς να μεταστρέψει τη μηχανική ζωτικότητα στην υδραυλική μονάδα κίνησης, κίνηση αποδοτική. Οι υδραυλικές μονάδες για να επιτύχουν το μοναδικό σχέδιο της πίεσης του ελικοπτέρου, θαυμάσια απόδοση στο ίδιο θέμα στην κατοικία και θα μπορούσαν στο εξωτερικό να είναι πολύ σπάνιες.
4. Προστατευμένος και αξιόπιστος
Όταν η περίπτωση των ενεργειακών διακοπών λειτουργίας και άλλων έκτακτων αναγκών, το χέρι μπορεί να είναι μια πτώση έκτακτης ανάγκης, να ανυψώσει τη στήλη μπορεί να μειωθεί για να ανοίξει το κανάλι, η απελευθέρωση των αυτοκινήτων. Τα τμήματα ανωτέρων και μείωσης του εσωτερικού καθορίζοντας μηχανισμού είναι αντίστοιχα εξοπλισμένα με τους τρέχοντες αισθητήρες ανίχνευσης και τους ηλεκτρομαγνητικούς αισθητήρες, πραγματοποιώντας κατά συνέπεια τον αποδοτικό περιορίστε της overcurrent ασφάλειας και της κίνησης κυλίνδρων της μονάδας δυνατότητας, και η λειτουργία είναι σταθερή και αξιόπιστη.
5. Οικονομικό σύστημα
Λόγω του πολύ τρόπου κίνησης μηχανών, της προστασίας του περιβάλλοντος και της ενέργειάς τους - αποταμίευση, μικρή κατανάλωση, χαμηλότερη τιμή αποτυχίας, μακρύτερη ζωή, που μειώνει τις τιμές συντήρησης. Όπως και, η χρήση του μη συμβατικού σχεδίου μηχανισμών οδήγησης, οργάνωση και συντήρηση, πρόσθετοι απλός και γρήγορος.
FAQ
1). Q: Είστε μια μονάδα κατασκευής ή εμπορική επιχείρηση;
Βιομηχανική εγκατάσταση 3.000 τετραγωνικά μέτρα με την εμπειρία 11 ετών στην περιοχή στυλίσκων.
2). Q: Πού είναι η κατασκευή σας μονάδα; Πώς μπορώ να φθάσω εκεί;
Hangzhou κοντά στη Σαγκάη
Περίπου 1 ώρα από τη Σαγκάη σε Hangzhou με το γρήγορο τραίνο.
3). Q: Μπορώ να πάρω ένα δείγμα;
Ναι. Το δείγμα προσφέρεται.
4). Ποιοτική διαχείριση;
Πλήρης ένας υψηλός - ποιοτική ελέγχοντας διαδικασία από την προπαραγωγή, μέση κατασκευή, δοκιμή γήρανσης στην προαποστολή που κατασκευάζει….
5). Q: Διάστημα εγγύησης;
12 μήνες επάνω στην παραλαβή των προϊόντων.
6). Q: Εφεδρικό μισό;
Η μεταφορά του εφεδρικού μισού καταλόγου θα προσφερόταν για την αξιολόγηση ενώ τοποθετείτε τη διαταγή
7). Q: Χρονική ανοχή;
30-45 ημέρες επάνω στην παραλαβή του κόστους σας. Ο χρόνος εξαρτάται από τα απολύτως διαφορετικά προϊόντα.
8). Q: Όροι δαπανών;
50% T/T upfront και steadiness πριν από την αποστολή.
9). Q: Ανεφοδιασμός;
Κατηγορική παράδοση φορτίο θάλασσας εναέρια μεταφορά.

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales@szrssecurity.com
+008613480168583
rshanbin2008